Oudervereniging ‘De Bisterouders’.

 

 

 

Als oudervereniging hebben wij een ondersteunende functie binnen de school.  Dit kan financieel zijn door bepaalde projecten mee te helpen financieren, maar ook als helpende hand tijdens een klusjesdag of schoolfeest.

 

Wij proberen een link te vormen tussen de school en de ouders.  Iedereen met een kind op Bisterveld is welkom in onze oudervereninging.  Dat kan op twee manieren.  Een eerste mogelijkheid is door actief lid te worden.  Dit houdt in dat je mee komt vergaderen en brainstormen over mogelijke activiteiten.  Een tweede mogelijkheid is dat je je vrijblijvend opgeeft als helpende hand. Op die manier contacteren we je wanneer nodig en kan je nog bekijken of dit past voor jou of niet.

 

 

 

Je kan onze activiteiten en doelstellingen volgen op onze facebookpagina of door ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.  Uiteraard kan je ons steeds aanspreken aan de schoolpoort voor of na schooltijd.

 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat alle ouderhanden samen mee kunnen zorgen voor een positieve en leuke sfeer op school.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.