Opvangmogelijkheden.

Voorschoolse opvang.

De voorschoolse opvang wordt georganiseerd door de school:

dagelijks vanaf 7.00u.

Tussen 7.00u. en 8.00u. stees 1 euro te betalen per begonnen half uur. Tussen deze tijdstippen aanbellen bij de deur van de refter (Andere deuren zijn uit veiligheidsoverwegingen nog gesloten.)

Gratis: vanaf 8.00u. De kinderen worden opgevangen in de speelzaal van het hoofdgebouw, ingang langs de speelplaats. Vanaf 08.30 uur zijn de kleuterleidsters aanwezig in het kleutergebouw. 

Kleutertjes die nu arriveren, kunnen rechtstreeks naar de speelzaal van het kleutergebouw. De kinderen van de lagere school gaan rechtstreeks naar de speelplaats nadat ze hun boekentas op het juiste rek geplaatst hebben.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang wordt georganiseerd door de school:

dagelijks (behalve op woensdag)

Gratis tot 16.00u. Tot dat tijdstip kan u uw kind(eren) afhalen op de vertrouwde plek.

Tussen 16.00u. en 18.00u. steeds 1 euro te betalen per begonnen half uur. Vanaf 16.00u. kan u via de speelplaats van de lagere school langs de speelzaal de trap op naar de eerste verdieping om daar uw kind af te halen.

 

 

Naschoolse opvang op woensdagnamiddag georganiseerd door Dolfijn:

Gratis op school tot wanneer Dolfijn uw spruit heeft opgehaald (ten laatste 12.30u.)

 De verplaatsing naar Dolfijn zal, jammer genoeg, te voet gebeuren.

Kostprijs woensdagnamiddag: zie tarieven Kinderopvang Dolfijn.

 

 

Wat u nog weten moet!

De naschoolse opvang eindigt alle dagen om 18.00u. Indien uw kind(eren) niet om 18.00u. afgehaald word(t)(en), dan blijft de toezichthouder uiteraard langer bij uw kind(eren). Dit is echter niet de bedoeling. De opdracht van de toezichthouder eindigt immer om 18.00u. In voorkomend geval zien wij ons dan ook verplicht 7 euro extra in rekening te brengen per begonnen half uur.

Blijft uw kind lang in de opvang? Geef dan zeker een extra koek en extra drankje mee. Komt uw kind heel vroeg naar de voorschoolse opvang, dan kan u indien nodig ook extra boterhammetjes en een extra drankje meegeven. Wij voorzien sowieso water voor de kinderen!!

 Maandelijks wordt het te betalen bedrag aan u gefactureerd via de vertrouwde schoolfactuur.

U krijgt ieder jaar een fiscaal attest.

Binnen éénzelfde familie betalen alleen de 2 oudste nog in de school aanwezig zijnde kinderen. Volgende broers en zussen mogen gratis van de opvang gebruik maken.

Wij voorzien geen opvang tijdens schoolvakanties, pedagogische studiedagen en facultatieve verlofdagen. Daarvoor kan u eveneens terecht in de Kinderopvang Dolfijn.

 

 

Wie vangt uw kind(eren) op?

Juf Lieve en juf Hadiah zullen elke dag voor uw kind(eren) klaar staan.

 

IMG-20161107-WA0001

 


IMG-20161107-WA0004

 

IMG-20161107-WA0002

 

IMG-20161107-WA0003

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.